Volg je ons al op Facebook ?

 

Klik hier en volg ons !

Slaaptherapie

Slaaptherapie


Een effectieve manier om van je slaapprobleem af te komen is doormiddel van slaaptherapie bij Cesartherapie Mensendieck Emmeloord. Nienke Bossers is een HBO geschoolde slaaptherapeut/coach wie de slaaptherapie baseert op o.a. de SlaapSlim methode, Slaaplessen van Francis Lanen, verschillende slaaplectuur (bijv. Matthew Walker van het boek Slaap), cognitieve (drags) therapie en een flinke dosis realiteit en no non-sense. Je slaapcoach gaat tijdens de slaaptherapie samen met jou aan de slag om de vicieuze cirkel te doorbreken met praktische tips en oefeningen. Je krijgt weer grip op je slaap, voelt je energieker en kunt zo weer alles uit je dag halen!
 

Heb ik een slaapprobleem?


Iedereen slaapt wel eens slecht. Dit heeft niet direct gevolgen voor de gezondheid. Maar als je langere tijd slecht slaapt neemt de vermoeidheid toe en ervaar je steeds meer beperkingen in je functioneren. Op den duur brengt het ook emoties met zich mee, zoals angst, verdriet en boosheid. Je vraagt je af: hoe moet ik er mee omgaan? Waar doe ik goed aan? Zal ik ooit weer beter slapen? Slaap je al langere tijd slecht en wordt je hierdoor belemmerd in je dagelijks leven? Dan wordt het meestal als een probleem beschouwd. Slaaptherapie kan dan een oplossing bieden.
 

Wil u meer informatie over slaaptherapie en/of slaapproblemen? Neem dan gerust contact met mij op.
 
Als slaapcoach ben ik lid van het netwerk Slaapslim en het netwerk Slaapoefentherapie. Daarnaast volg ik regelmatig cursussen en online webinars om op de hoogte te blijven van de meest recente inzichten op het gebied van slaaptherapie en slapeloosheid.
 
Vraag je je af of je daadwerkelijk een slaapprobleem hebt of heb je andere vragen? Neem dan gerust eens contact met mij op.
 
Cesartherapie Mensendieck Emmeloord helpt je bij slaapproblemen doormiddel van slaaptherapie. De praktijk is gevestigd aan de Bouwerskamp 9 te Emmeloord. We hebben al vele personen met slaapproblemen uit Urk, Emmeloord, Marknesse, Kraggenburg, Luttelgeest, Creil, Espel, Bant, Kuinre, Ens, Nagele, Vollenhove, Zwartsluis en omliggende dorpen in de Noordoostpolder en flevoland geholpen om de klachten te behandelen door middel van slaaptherapie.
 
 
Weer lekker slapen? Dat wil jij toch ook? Maak z.s.m. een afspraak.
 
#Slaaplekker